Sigrids Stue søger praktikant vinter-forår 2017

Sigrids Stue er en platform for samtidskunst i Gellerup, som arbejder med deltagerbaserede kunstprojekter i området.
Vi samarbejder med internationale kunstnere, som vi løbende har i residence både i research-forløb og i produktionsforløb. Her har de mulighed for at bo og være i området i en længere periode og på denne måde at stifte bekendtskab med beboere og kultur for at skabe et relevant projekt. I 2016-2017 arbejder flere af residence-projekterne under titlen ”Identity at Stake”, som opererer med de identitetsmæssige udfordringer, der følger i kølvandet på de store forandringer, der sker i Gellerup for tiden. Herudover har Sigrids Stue været med til at starte forskellige lokale initiativer blandt andet en tegneskole for børn i alderen 9-13 og KunstnerNetværkGellerup, der er en sammenslutning af kunstnere fra området.
Sigrids Stue indgår i 2017 i et samarbejde med udstillingsstedet rum46, projektet ”Trade Test Site”, Center for samtidskunst i Kiev – Ukraine og Bergens kunstakademi.
Vi søger en praktikant, der synes, det er spændende at arbejde med kunst og mennesker, som har flair for og lyst til diverse kommunikative opgaver såsom tekstformidling, nyhedsbreve, sociale medier og assisterende arbejde sammen med kunstnerne.
Vi forestiller os at du studerer enten kunsthistorie, antropologi eller noget tilsvarende.
Som praktikant i Sigrids Stue vil du få relevant erfaring og et godt indblik i deltagerbaseret samtidskunst, og i et område hvor mere end 70 nationaliteter lever og bor sammen.

Skriv en kort ansøgning til: sigridsstue@gmail.com

1398513_580888878649527_1954064648_o

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s